Cadeautips voor de Sint

Je best doen om een origineel gedicht te schrijven, al je creativiteit uit de kast halen om een surprise in elkaar te knutselen en dan ook nog een mooi cadeau uitzoeken. Over de eerste twee zijn boeken en websites vol geschreven, dus ik ga je helpen met het cadeau! Als het even niet mee zit dan trek je net het lootje van de oom die je niet zo goed kent uit de lootjespot. Dan kun je wel wat cadeautips gebruiken. Met wat voor cadeau zal de ontvanger spontaan “dank u sinterklaasje” gaan zingen? Lees snel verder!

Cadeautips voor:

  • De gadget liefhebber. Gadgets schieten als pepernoten de grond uit dus dat is altijd goed. Eén van die gadgets is de virtual reality bril. Voor een zacht prijsje kun je het heerlijk avondje beleven in VR.
  • Het familiemens. Wat is er nou mooier dan foto’s van je dierbaren in huis? Een foto in een lijstje of op canvas kan natuurlijk altijd. Maar wil je echt de show stelen? Maak het dan origineel met een familiekalender of een foto op een kerstbal.
  • De avonturier. Ken je iemand die alles in z’n leven een keer geprobeerd wil hebben? Dan is een bucketlist-boek misschien wat voor hem/haar. Of geef een avontuur cadeau zoals skiles, skydiven of parachutespringen.
  • De lifestyle guru. Het lootje getrokken van iemand die zijn woning in stijl inricht? Dan is een stukje design een beetje een risico maar zeker de moeite waard. Met mooie sierkussens, een zwevende boekenplank, bijzondere klok of stijlvolle waterfles valt jouw cadeau vast in de smaak. Sla je de plank onverhoopt mis? Dan zeg je gewoon niet dat jij het lootje getrokken hebt.
  • De lolbroek. Voor de grappenmaker in de familie of vriendenkring kun jij je lol op. Denk eens aan shirts met chique / humoristisch bedoelde teksten als “Ou le wappeur” of “Pas n’est couque”.
  • De verleider. Een goede parfum is nooit weg. Laat je budget dit niet toe? Denk dan aan een fijn geschenkset met bijvoorbeeld een goede douchegel en bodylotion.
  • De sportieve figuur. Iemand in het vizier met goede voornemens om te gaan sporten? Dan is een hartslagmeter een schot in de roos. Ben je op zoek naar iets grappigs? Overweeg dan bijvoorbeeld een jojo of een voetpluim.
  • Iedereen. Altijd safe en ook altijd goed maar minder origineel: de giftcard. Om het toch modern te houden kun je denken aan een Spotify of Netflix giftcard.

Heb jij nog andere cadeautips om zelfverzekerd voor de dag te kunnen komen op het Sinterklaasfeest? Laat het me weten in een reactie.

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close