Dam tot Damloop: 2e plaats voor Verzekeruzelf.nl!

Afgelopen zondag was het weer zover: het Verzekeruzelf.nl hardloopteam heeft voor het derde jaar op rij meegedaan aan de Dam tot Damloop. Natuurlijk werd er van tevoren hard getraind. Het resultaat? Ons team eindigde op de tweede plaats binnen de goede doelen teams! Bij het jaarlijkse hardloopevenement leggen de lopers 10 Engelse mijl (16,1 km) af. Plaats van vertrek is Amsterdam en de finish is in Zaandam. Dit jaar verschenen maar liefst 65.000 deelnemers aan de start. In totaal hebben zo’n 3.000 lopers gezweet voor een goed doel.

Hardlopen voor een veilig thuis

Ons hardloopteam loopt mee voor NO KIDDING. Deze organisatie zet zich in om kindermishandeling zoveel mogelijk te voorkomen. In Nederland worden rond de 350.000 kinderen mishandeld. Hiervan blijft het grootste deel achter gesloten deuren. NO KIDDING wil de maatschappij bewust maken van de ernst, omvang en de gevolgen van kindermishandeling.

Ook klanten liepen mee

Dit jaar liepen ook enkele klanten van Verzekeruzelf.nl met ons mee. En daar waren wij erg blij mee. Een paar lopers presteerden het zelfs om een tijd rond de 1:10 te lopen. Heel goed gedaan! Mede door de enthousiaste deelname van deze klanten is Verzekeruzelf.nl dit jaar op de tweede plaats geëindigd. Hier zijn we natuurlijk super trots op. Volgend jaar zijn wij er weer bij en dan gaan we voor de eerste plaats!

Tags

Arjuna | Verzekeruzelf

Stap voor stap naar resultaat.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close