De ideale partner? Date een motorrijder!

Ben jij degene die telkens weer teleurgesteld uit een relatie komt, omdat je het toch allemaal wat spannender had voorgesteld? Ben jij klaar met het type partner dat alleen maar op de bank wil hangen en eigenlijk geen enkele passie heeft in het leven? Kortom: lukt het jou maar niet om de ideale partner te vinden? Dan heb ik de gouden tip voor jou. Date een motorrijder! Waarom? Heb je even…

7 redenen om een motorrijder te daten

Er zijn eigenlijk ontelbaar redenen waarom een motorrijder de ideale partner is. Ik heb ze voor het gemak samengevat in de volgende 7 punten:

  • Motorrijders zien wat van de wereld

Motorrijders zien veel van de wereld. Niet via Netflix of documentaires op NPO 2. Nee, ze ontdekken de wereld met eigen ogen. Wat is er nou mooier dan samen met je partner de wereld intrekken? En volledig op te gaan in de omgeving? Dat is nog eens wat anders dan samen op de bank een serietje kijken.

  • Motorrijders zijn zorgzaam en attent

Voor motorrijders is hun machine heilig. Ze hebben alles voor hun motor over, en weten als geen ander wat het is om ergens goed voor te zorgen. Wanneer het jou lukt om een plekje te verwerven in het leven van een motorrijder, kan je er zeker van zijn dat je partner ook goed voor je zal zorgen.

  • Motorrijders zijn geen watjes

Ben jij een vrouw en vind je het belangrijk dat je een man hebt die jou kan beschermen? Dan zit je met een motorrijder wel goed. Hoewel elke man zijn angsten heeft, weten motorrijders deze het beste te trotseren. Zij zijn namelijk gewend om kordaat te reageren in benauwende situaties. Met een motorrijder als partner, ben je er dus zeker van dat je niet in de steek wordt gelaten. Bijvoorbeeld wanneer er een spin uit de slaapkamer verwijderd moet worden.

  • Motorrijders zitten vol prachtige verhalen

Dat motorrijders veel van de wereld zien en vol avonturen zitten, dat wist je al. Je gaat dan ook genoeg avonturen beleven wanneer jij een motorrijder aan de haak weet te slaan. Maar ook als jullie bij uitzondering een keer op de bank belanden, zal dit nooit saai zijn. Motorrijders zitten namelijk vol met prachtige verhalen. En of ze nou waar zijn of niet: de passie waarmee ze het vertellen maakt de verhalen altijd de moeite waard.

  • Motorrijders weten goed om te gaan met mood swings

Heb jij als vrouw (of man) last van plotselinge mood swings? En ben jij de ideale partner die daar mee om kan gaan nog niet tegengekomen? Probeer dan eens een motorrijder te daten. Motorrijders kunnen namelijk als geen ander omgaan met onverwachte situaties. Ze kicken hier zelfs op. Die mood swings van jou zullen dan ook geen problemen veroorzaken in jullie relatie.

  • Snel fysiek contact verzekerd

Ben jij niet het type dat drie dates wil wachten voordat je je nieuwe vlam voor het eerst aan mag raken? Dan moet je zeker met een motorrijder daten. Laat je tijdens je eerste date ophalen met de motor. Vijf minuten later kan jij je date al stevig vastpakken.

  • Motorrijders genieten intenser van het leven

Hoewel motorrijden niet gevaarlijk hoeft te zijn, beseffen motorrijders maar al te goed dat er elk moment iets mis kan gaan. Hierdoor genieten zij extra intens van elk moment van het leven. Jouw leven met een motorrijder zal dan ook nooit saai en eentonig zijn. Ga ervoor en sla een motorrijder aan de haak!

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close