De grote wintersport inpaklijst

Ga jij dit jaar op wintersport? Dan kun je vast niet wachten om jouw koffer in te pakken! Natuurlijk pak je een stapel warme kleding in en kan ook jouw fototoestel niet ontbreken. Toch zijn er vaak een aantal praktische spullen die snel vergeten worden. Daarom hebben wij speciaal voor jullie ‘De grote wintersport inpaklijst’ gemaakt. Van praktische kledingtips tot documenten en verzekeringspapieren: met behulp van onze wintersport checklist ga jij zelfverzekerd op reis. Veel plezier met de voorbereidingen en natuurlijk je wintersport vakantie!

Voordat je op wintersport gaat…

Voor een wintersportvakantie moet je veel dingen regelen. Naast een grote paklijst, zijn er ook een aantal zaken die je voor je woning, de thuisblijvers en eventuele huisdieren moet regelen. Benieuwd? Wij geven tips!

Woning

Voor je woning is het belangrijk dat je van te voren een aantal zaken goed regelt. Zo laat je jouw woning veilig achter tijdens je wintersportvakantie.

  • Staat de thermostaat af?
  • Zijn alle ramen dicht?
  • Staat er bederfelijk eten in de koelkast?

Thuisblijvers

  • Werkt je mobiele telefoon in het buitenland?
  • Heb je adresgegevens van je wintersportbestemming achtergelaten?

Huisdieren

Wie past er tijdens je wintersportvakantie op de huisdieren? Is alles voor de huisdieren aanwezig? Denk aan voedsel, eventuele medicatie, speeltjes en andere benodigdheden. Weten de oppassers wanneer je huisdieren eten moeten krijgen en hoe ze deze moeten verzorgen?

De grote wintersport inpaklijst

Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid op wintersport kan, maakten wij een grote wintersport inpaklijst. Download onze wintersport inpaklijst en print deze uit.

checklist voor jouw wintersportvakantie

TIP! Zorg ervoor dat jouw pinpas met Maestro is geactiveerd voor het land van jouw wintersport bestemming.

Heb jij de grote wintersport inpaklijst uitgeprint? Alles doorgestreept en ingepakt? Dan kun jij zelfverzekerd op wintersportvakantie! Zijn wij dingen vergeten op de checklist te zetten? Laat het ons, én andere wintersporters, weten in een reactie!

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close