Goede voornemens voor een zelfverzekerd 2013!

Iedereen kent ze wel en elk jaar maken we ze weer: goede voornemens voor het nieuwe jaar. Zelfverzekerd gaan we er weer voor, want dit jaar gaat het écht lukken! Uit onderzoek is gebleken dat 4 op de 5 (79%) mensen goede voornemens maken. Maar waarom beloven we het onszelf elk jaar weer, als we toch telkens jammerlijk falen? Dat is toch helemaal niet goed voor ons zelfvertrouwen?

Goede voornemens

Elk jaar nemen we ons op 1 januari weer voor om onze slechte gewoontes achter ons te laten en ons zelfverzekerd te storten op onze goede voornemens. We stoppen met roken, gaan onze schulden aflossen, maar ook meer sparen, afvallen, vaker naar de sportschool, en zo gaat de waslijst nog wel even door. Vind je het gek dat je na een week alweer langzaam terugvalt in je oude gewoontes? Je wilt té veel, té snel. Dat is niet vol te houden.

Voornemens Verzekeruzelf.nl

Wij stelden onze klanten daarom voor de keus om slechts één goed voornemen te kiezen. Dat ene goede voornemen wordt jouw doel van het komende jaar. De rest van je voornemens is bijzaak en daar begin je pas aan als je eerste goede voornemen voltooid is. De top 5 van onze klanten is als volgt:

  1. Afvallen en/of sporten
  2. Geld sparen en/of schulden aflossen
  3. Meer tijd met familie en vrienden doorbrengen
  4. Vinden van de juiste partner
  5. Stoppen met roken

Een enkeling liet ons zelfs weten helemaal geen goede voornemens te maken. “Je moet het leven leven zoals het komt.” Een zelfverzekerde uitspraak die prima past bij onze missie.

Een zelfverzekerd 2013

Dus of je nu besluit om wel of niet goede voornemens te maken, maakt eigenlijk niet uit. Doe wat goed voelt voor jou, zodat 2013 een fantastisch jaar gaat worden waar je met veel plezier op terug kunt kijken. Verzekeruzelf.nl wenst je een fijne jaarwisseling! Geniet ervan, zodat je weer fris en zelfverzekerd aan 2013 kunt beginnen!

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close