De goedkoopste motorverzekering volgens Kassa

Kassa heeft diverse aanbieders van motorverzekeringen onder de loep genomen en ontdekte grote verschillen in de premies. Frank Cooler, directeur van Verzekeruzelf, was daarom uitgenodigd voor de uitzending van 1 september 2012. Hier besprak hij de Verzekeruzelf.nl motorverzekering, die als goedkoopste uit de bus kwam. In deze blog beschrijft hij zijn ervaring:

Licht uit, Spot aan! In de jaren zeventig had je de razend populaire TV show: ‘Een van de Acht’. Mies Bouwman was onnavolgbaar als presentatrice. De winnaar mocht in de finale achter een lopende band plaatsnemen waarna dan gedurende één minuut (onder een begeleidend muziekje van Tony Nolte) allerlei artikelen voorbijkwamen. Daarna werd de winnaar op een hoge kruk geplaatst, de muziek verstomde en in een zenuwslopende stilte sprak Mies de historische woorden: ‘Licht uit, Spot aan’. De op dat moment bloednerveuze finalist moest na het startsein binnen een minuut zo veel mogelijk voorwerpen opsommen die hij had gezien, en alles wat hij zich kon herinneren mocht mee naar huis.

Verzekeruzelf.nl bij Kassa

Hier moest ik aan denken toen ik afgelopen zaterdag bij Kassa van de Vara zat en in slechts een minuut de voordelen op de lopende band van 10 jaar Verzekeruzelf mocht opsommen. Die minuut lijkt in de spotlights overigens slechts 10 seconden en voor je het weet zit je al aan de wijn op de afterparty. Meer dan een miljoen mensen hebben het fragment van de motorverzekering bekeken en dat hebben we gemerkt. Het bezoek op onze site verhonderdvoudigde en mijn smartphone ontplofte van de sms’s, tweets en felicitaties op Facebook. Gelukkig vond iedereen dat ik het goed had gedaan; bruine kop (dankzij de grimeuze), ontspannen en glunderend. Dat glunderen kostte mij geen enkele moeite want Kassa was ronduit lovend over onze premies voor motorverzekeringen die wel 6x goedkoper zijn dan die van de duurste concurrent.

Wat een prachtige PR voor Verzekeruzelf.nl en nog wel in ons jubileumjaar. Een mooier kado hadden we van de Vara niet kunnen krijgen. Toch zet zo’n TV-debuut je wel aan het denken. Het is prachtig en goed voor Verzekeruzelf maar heel vluchtig. De tweets op mijn smartphone doven een uur na de uitzending alweer uit. De vraag dringt zich op hoeveel van de miljoen kijkers over een week de naam Verzekeruzelf.nl nog kennen? De bezoekersaantallen zaten maandag alweer op de normale aantallen en iedereen was weer gewoon lekker aan het werk. En zo hoort het ook want een van de lessen die ik geleerd heb in mijn ondernemersleven is dat success langzaam moet groeien met veel inspanning maar zonder spanning. Licht weer aan, Spot uit!

Tags

Frank | Verzekeruzelf

Zet de koers uit.

Gerelateerde berichten

2 Comments

  1. Hallo heb geprobeerd verzekering af te sluiten, 12 schade vrije jaren aantoonbaar!
    Krijg ik mail met de mededeling vanwege uw schade verleden geen acceptatie!!!
    Nooit misbruik gemaakt van verzekering.
    Dus hoe kan Kassa dit aanprijzen????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close