Bent u dit inbraakseizoen voldoende verzekerd?

De politie in Lisse en Hillegom is in opperste staat van paraatheid. Nu de dagen korter zijn en de nachten langer, zijn de inbrekers weer uit hun holen gekropen. Want inbrekers houden van donker. Dan kunnen ze lekker ongestoord hun gang gaan.

Slecht nieuws voor u, tenzij u een agressieve hond op de deurmat heeft liggen. Als inbrekers ergens niet van houden, dan is het van honden. Maar ook mensen die geen hond hebben, kunnen zich beschermen tegen het dievengilde.

Vergeet alarm niet aan te zetten

Dat kan door een goed alarm te installeren, een alarm dat enorm veel lawaai maakt als het afgaat. Hier een paar goede tips voor hoe je zo’n alarm installeert en in werking stelt. Een groot probleem bij inbraakalarmen is vaak dat mensen het vergeten aan te zetten, dus als je er een hebt, zet hem dan ook aan.  Ook voor de verzekering, want als het alarm niet aanstaat en er wordt ingebroken, wordt uw schade niet gedekt.

Ben ik voldoende gedekt?

Wat minstens even belangrijk is: bent uw wel voldoende verzekerd. Veel mensen sluiten een inboedelverzekering af en kijken er daarna niet meer naar om. En ondertussen komen er steeds meer spullen bij. Een nieuwe plasma-tv, een glimmende stereotoren en wat te denken van die tientallen paar schoenen die de vrouw des huizes ieder jaar koopt? Voor u het weet, is uw dekking onvoldoende. Dan kunt u wel een hond hebben en een inbraakalarm, maar bent u alsnog het haasje.

Tags

Frank | Verzekeruzelf

Zet de koers uit.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close