Innovatief verzekeren beloond met twee nominaties!

Verzekeren en innovatie, iets dat je niet vaak in een zin tegenkomt. Verzekeraars lopen meestal achteruit de toekomst in. U kent het wel: “resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst”.

Volledig papierloos

Toen we acht jaar geleden van start gingen met Verzekeruzelf.nl wilden we hier verandering in brengen. Wij kijken vooruit en naar de wensen van consumenten van deze tijd. Sinds 2002 hebben we flink aan de weg getimmerd om het stigma van de traditionele verzekeraar van ons af te schudden. Zo hebben we verzekeren met geavanceerde technologie een stuk gemakkelijker gemaakt en voert bij ons de klant de regie over zijn eigen verzekeringen. Alles via internet en volledig papierloos. Omdat we vooruit blijven kijken hebben we begin dit jaar het Ontwikkelzelf.lab opgezet. Een online Co- creatie platform waar consumenten mee kunnen denken en beslissen over de producten en dienstverlening van Verzekeruzelf.nl.

Nominaties

In minder dan twee maanden tijd zijn we met het Ontwikkelzelf.lab genomineerd voor innovativiteit. Voor de Generali innovatie aanmoedigingsprijs (prijsuitreiking op 24 november) en de Co-creation Award (prijsuitreiking 29 oktober) waar we naast bedrijven als Sara Lee en Second Bloom staan. Iets waar we als bedrijf trots op zijn.

Tags

Frank | Verzekeruzelf

Zet de koers uit.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close