Jouw naam in frikandellen? Lion weet er alles van

Een vreemde titel? Misschien wel. Maar het omschrijft één van de leukste werkdagen van Lion bij Verzekeruzelf.nl. Nu vraag je je vast af wie Lion dan is. Wij stellen hem natuurlijk graag aan jou voor. Lion is 24 jaar, een echte Brabander en woont nog gezellig thuis. In zijn vrije tijd houdt hij van gamen, vissen en voetbal. Tijdens werktijd is hij onderdeel van het klantenservice team. Daar helpt hij iedereen met veel plezier met zijn vragen. Niet alleen klanten, maar ook collega’s. Lion weet namelijk van alles wel iets. Van de verzekeringen tot aan de ICT werkzaamheden. Hij is overal bij betrokken. Het is dan ook niet voor niets dat hij in vijf jaar tijd van stagiair tot Senior Acceptant is uitgegroeid.

Leukste dag bij Verzekeruzelf.nl

Wat tot nu toe de leukste dag van Lion was bij Verzekeruzelf.nl? Daar hoefde hij niet lang over na te denken. ‘De dag dat ik vijf jaar in dienst was én senior werd’. Op de dag dat Lion namelijk vijf jaar in dienst was, kreeg hij ook een nieuwe functie. Hij werd Senior Acceptant. Trots als een pauw verscheen hij op het werk. Wat een dag als alle andere moest worden, werd al snel één groot feest. ‘Ik kwam gewoon binnen op het werk. Jas opgehangen, bakje koffie gehaald, op naar mijn bureau. Maar mijn bureau zag er toch iets anders uit dan normaal. Helemaal versierd met slingers. Dat gebeurt eigenlijk alleen bij verjaardagen’. Enigszins verbouwereerd begon Lion aan zijn werkdag. Maar niet veel later kwamen zijn collega’s binnenlopen met een kar. Wat daar op lag? Zijn naam in frikandellen. Lion staat er namelijk om bekend dat dat zijn lievelingseten is. Dat waren zijn collega’s bij Verzekeruzelf.nl natuurlijk niet vergeten. ‘Ik had het zelf niet kunnen verzinnen, maar dat was juist grappig. Voordat ik het wist stonden al mijn collega’s bij mijn bureau om me te feliciteren. En een hapje mee te eten natuurlijk ;). Iedereen moest lachen, want dit cadeau was perfect uitgekozen. Normaal gesproken sta ik niet graag in de belangstelling, maar dit was toch wel erg leuk. Ik wist al dat ik de nieuwe functie had, maar niet dat iedereen wist dat ik ook vijf jaar in dienst was. En zo blij voor me was. Ik werd echt in het zonnetje gezet’. Met een zelfverzekerde glimlach zat Lion lekker na te genieten.

 

leukste dag Lion

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close