Korting in Movember? Dat zit wel snor!

Movember is weer van start! Zoals ieder jaar wordt in de maand november op een ludieke manier aandacht gevraagd voor teelbalkanker en prostaatkanker. Ook wordt er geld ingezameld voor onderzoek naar deze aandoeningen. Meedoen is simpel: laat de hele maand november je snor staan.

Waarom je snor laten staan?

Ik hoor je denken: wat draagt mijn snor bij aan het voorkomen van deze gezondheidsproblemen? Dat bepaal je zelf! Als je de hele maand november je snor laat staan, zal er vast en zeker iemand in je omgeving over beginnen. Een mooi moment waarop je kan uitleggen waarom jij aandacht voor deze ziektes of een gezonder leven belangrijk vindt. Laat je bijvoorbeeld sponsoren. Zo zorg je niet alleen voor meer aandacht, maar steun je ook de stichting Movember.

Snor je sportkleding maar weer op

Wanneer je minder beweegt dan dat je eigenlijk zou moeten, spreek je al van lichamelijke inactiviteit. Lichamelijke inactiviteit is de op drie na grootste risicofactor voor het wereldwijde sterftecijfer. Hieraan sterven jaarlijks 3,2 miljoen mensen. Wij van Verzekeruzelf.nl hebben allemaal een zittend beroep. En zeg nou zelf: op een snorfiets zitten is niet echt bevorderlijk voor je beweging. Dat is nou precies de reden waarom wij dit onderwerp zo belangrijk vinden. Dus laat je snor staan en kom in beweging!

Wat doen wij bij Verzekeruzelf.nl?

Uiteraard laat een groot aantal collega’s zijn snor staan om aandacht te vragen voor het gezondheidsprobleem wat hij het belangrijkst vindt. Ook gaan we samen met collega’s sporten, en stimuleren we elkaar om meer te bewegen. Dus dat zit wel snor!

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close