Korting in Movember? Dat zit wel snor!

Movember is weer van start! Zoals ieder jaar wordt in de maand november op een ludieke manier aandacht gevraagd voor teelbalkanker en prostaatkanker. Ook wordt er geld ingezameld voor onderzoek naar deze aandoeningen. Meedoen is simpel: laat de hele maand november je snor staan. En er is nu nog meer reden om mee te doen! Verzekeruzelf.nl beloont klanten die hun snor laten staan met maar liefst 10% korting op de snorfietsverzekering.

Waarom je snor laten staan?

Ik hoor je denken: wat draagt mijn snor bij aan het voorkomen van deze gezondheidsproblemen? Dat bepaal je zelf! Als je de hele maand november je snor laat staan, zal er vast en zeker iemand in je omgeving over beginnen. Een mooi moment waarop je kan uitleggen waarom jij aandacht voor deze ziektes of een gezonder leven belangrijk vindt. Laat je bijvoorbeeld sponsoren. Zo zorg je niet alleen voor meer aandacht, maar steun je ook de stichting Movember.

Wat hebben wij met snorren?

Wij weten alles over snorfietsverzekeringen. En wij zorgen ervoor dat al onze klanten zelfverzekerd kunnen rondsnorren door ze goed te verzekeren tegen een lage premie. Wat veel mensen niet weten is dat Movember zich vanaf dit jaar ook richt op mentale gezondheidsproblemen en lichamelijke inactiviteit. Aan vooral dat laatste willen wij als Verzekeruzelf.nl aandacht besteden.

Snor je sportkleding maar weer op

Wanneer je minder beweegt dan dat je eigenlijk zou moeten, spreek je al van lichamelijke inactiviteit. Lichamelijke inactiviteit is de op drie na grootste risicofactor voor het wereldwijde sterftecijfer. Hieraan sterven jaarlijks 3,2 miljoen mensen. Wij van Verzekeruzelf.nl hebben allemaal een zittend beroep. En zeg nou zelf: op een snorfiets zitten is niet echt bevorderlijk voor je beweging. Dat is nou precies de reden waarom wij dit onderwerp zo belangrijk vinden. Dus laat je snor staan en kom in beweging!

Wat doen wij bij Verzekeruzelf.nl?

Uiteraard laat een groot aantal collega’s zijn snor staan om aandacht te vragen voor het gezondheidsprobleem wat hij het belangrijkst vindt. Ook gaan we samen met collega’s sporten, en stimuleren we elkaar om meer te bewegen. Dus dat zit wel snor!

Die korting heb je zo opgesnord

Hoe werkt de actie? Laat je snor staan en sluit in de maand november een snorfietsverzekering of bromfietsverzekering af. Zo ontvang je het hele eerste jaar 10% korting op je verzekering. Post je vervolgens een foto van jouw snor op onze Facebookpagina? Dan maak je ook nog eens kans op een leuke prijs!

>> Bereken de premie voor jouw snorfietsverzekering

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close