Stefan: onze nieuwe online marketeer!

Mijn naam is Stefan Sleutjes, ik ben 26 jaar oud en afgelopen maandag was mijn eerste werkdag bij Verzekeruzelf.nl. De vrijdag ervoor had ik mijn laatste werkdag bij mijn vorige werkgever, dus qua route en namen een flinke omschakeling. Maar ik ben warm onthaald en voel me nu al thuis bij Verzekeruzelf.nl. Eén groot voordeel is dat ik nu voortaan op de fiets naar het werk kan, heerlijk!

Meer over mijzelf

Ik woon met mijn vriendin samen in het pittoreske Den Dungen, net naast Den Bosch. Ik ben graag actief bezig. Zowel mentaal met het lezen van een boek en het schrijven over persoonlijke ontwikkeling en gezond leven op mijn eigen blog Motiv8ed, als fysiek met mountainbiken, hardlopen (soms een obstacle run) en fitnessen.

Online marketeer bij Verzekeruzelf.nl

Afgelopen maandag was niet mijn allereerste werkdag ooit, ik heb al een aantal jaar ervaring. Na mijn studie Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg ben ik ‘blijven hangen’ bij Libéma, moederbedrijf van onder andere Beekse Bergen. Daarna besloot ik om me volledig onder te dompelen in de online wereld bij online marketingbureau Yonego. Maar daar miste ik toch weer de diepgang die je hebt als je voor één bedrijf werkt. Dus koos ik ervoor weer aan de ‘klantzijde’ te gaan werken. “Waarom dan Verzekeruzelf.nl?” hoor ik je denken. Omdat ik Verzekeruzelf.nl zie als een frisse en unieke wind door de verzekeringsmarkt. En daar draag ik graag mijn steen aan bij! Vanaf afgelopen maandag mag ik mijzelf online marketeer noemen. Mijn grote doel is om zo veel mogelijk Nederlanders zelfverzekerd te maken en naar de website te krijgen. Eenmaal daar wil ik ze vervolgens overtuigen dat wij die frisse wind zijn die ze zoeken. Een erg brede functie dus, waarin ik me weer verder kan ontplooien!

Zelfverzekerd maken?

Het doel van Verzekeruzelf.nl is om mensen zo zelfverzekerd mogelijk te maken. Maar hoe doe je dat dan? Volgens mij door ze een gevoel van controle te geven, en dat bereik je op zijn beurt weer door iets enorm begrijpelijk en intuïtief te maken. Het liefst ga ik dan ook testen met 80-plussers binnenkort. Als zij ons online (en snel) kunnen vinden en vervolgens makkelijk een verzekering af kunnen sluiten, dan komen we in de buurt. Klaar zijn we namelijk nooit! 

Heb jij tips voor mij? Laat het me hieronder vooral weten!

Tags

Gerelateerde berichten

2 Comments

    1. Hoi Timo, de medewerkers die zich tot nu toe op het blog hebben voorgesteld zijn inderdaad wat jonger. Gelukkig werken er meerdere mensen bij Verzekeruzelf.nl, waaronder zeker ook 50plussers. Wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar komt is dan ook iedereen welkom om te solliciteren: de leeftijd maakt ons niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close