Tien jaar gratis verzekeren? Derde winnares is bekend!

De derde winnaar van onze jubileumactie is inmiddels bekend gemaakt. Mevrouw de Bock uit Rotterdam is de gelukkige. Zij wint daarmee 10 jaar gratis verzekeren op al haar lopende verzekeringen. In haar geval was haar lopende verzekering een autoverzekering. Dat betekent dus dat ze hier 10 jaar lang geen premie meer voor hoeft te betalen!

Winnares

Wij gingen natuurlijk langs bij de winnares om haar de cheque te overhandigen. Mevrouw de Bock was ontzettend blij en verrast. Ze kon het bijna niet geloven, want zoals ze zelf zegt “ik win nooit wat”. Ze was niet eens op de hoogte van de jubileumactie, laat staan dat ze meedeed. Dat de winnares nog niet op de hoogte was van onze actie, was niet zo vreemd. Ze was namelijk pas net een maandje verzekerd bij Verzekeruzelf.nl toen ze hoorde dat zij de winnaar was. Via internet was ze op zoek naar een goedkope en betrouwbare verzekering en kwam bij ons uit. Ze ging meteen aan de slag met het afsluiten van haar eigen verzekering. “Ik vond het wennen om alles zelf te doen, maar dat was uiteindelijk wel leuk. Dat ik het zelf kon regelen, gaf me een gevoel van vrijheid”. Precies de reden waarom wij mensen zelf aan de knoppen willen. Zelfverzekerd zelf je verzekeringen afsluiten!

Auto is belangrijk

Naast dat het winnen van een prijs natuurlijk altijd erg leuk is, kwam het bij mevrouw de Bock bijzonder goed uit. Haar oude auto was net kapot gegaan en daarom kan ze het geld dat ze nu bespaart op haar verzekeringen goed gebruiken bij het kopen van een iets nieuwere auto. Het hebben van een auto is voor haar erg belangrijk. Doordat ze een tijdje heeft moeten revalideren na een fietsongeluk, heeft ze last van haar nek. Door te reizen met de auto wordt ze minder moe, hoeft ze minder te sjouwen en kan ze reizen op haar eigen tijd. Ook is het buitenland veel beter te bereiken en vindt ze de vrijheid van het hebben van een auto heerlijk! “Ik stap gewoon in de auto naar Frankrijk, dat kan gewoon!” Nu maar hopen dat ze snel een nieuwere auto vindt, zodat ze met een goede verzekering en een betrouwbare auto weer zelfverzekerd de weg op kan!
Derde winnares jubileumactie

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close