Ti(e)n jaar zelfverzekerd!

Een tiende verjaardag is een mooi moment om de kaarsjes aan te steken en je gasten te trakteren. Het jubileum betekent een herdenking van een gebeurtenis. De oprichting van Verzekeruzelf.nl is er één om bij stil te staan. Een moment om de balans op te maken bij een tinnen feest.

Alle begin is vallen en opstaan. Pionieren. De ongebaande paden betreden. Clichés uit de weg gaan (behalve in deze tekst) en vernieuwing toelaten. Op geheel eigen wijze zwom Verzekeruzelf.nl tegen de stroom in. We automatiseerden handelingen en daagden onze klanten uit zelfverzekerd het roer in eigen handen te nemen.

Het afgelopen decennium is er één van veranderingen. Internet groeide uit tot het grootste platform ter wereld. We waren bij de geboorte van Hyves, knipten de navelstreng door van Twitter en vergaapten ons aan wonderkind Facebook. Verzekeruzelf.nl groeide tien jaar mee. We zette onze eerste, wankele pasjes in het online landschap. We namen uitdagingen aan, worstelden met de hypes en gingen verder met de blijvertjes. We groeiden en daagden anderen uit met ons mee te groeien.

Met onze missie duidelijk voor ogen en met de online ontwikkelingen in het vizier, timmerden we aan de weg. We bouwden ons eigen platform. Een lab, waar we klanten uitdagen zelfverzekerd verder te denken en vragen om mee te beslissen. We stopten niet. Polisvoorwaarden werden begrijpelijker gemaakt. We breidden uit van de particulier naar ook de zakelijke klant. En dit jaar aten we beschuit met muisjes toen onze nieuwe animatie-familie Vuzzie het licht zag.

Na een decennium is er een ogenblik om terug te kijken. Trots zijn. Even uithijgen van het tegen de stroom inzwemmen. Omkijken is goed, maar stil staan, daar houden we niet van. Blaas de kaarsjes uit. Doe een wens. En dan weer zelfverzekerd verder. Op naar koper, kristal en porselein. Want resultaten uit het verleden, bieden bij ons wél garantie voor de toekomst.

Tags

Frank | Verzekeruzelf

Zet de koers uit.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close