Valentijnsdag: vier jij zelfverzekerd de dag van de liefde?

Ben jij vanochtend al verrast met een ontbijtje op bed? Een leuk kaartje of een mooie roos? Uit onderzoek van Greetz.nl is gebleken dat de meeste mensen zeggen dat ze niks om Valentijnsdag geven, maar dit stiekem niet waar blijkt te zijn. Vooral vrouwen zijn teleurgesteld als deze dag zomaar aan ze voorbijgaat.

Liefde en waardering

Maar hoe komt het toch dat we deze dag zo belangrijk vinden en dat niet toe durven te geven? Dat iedereen heel hard roept dat het een commercieel gedoe is, maar als het erop aankomt we het liefst allemaal mee doen aan deze dag. We zelfs teleurgesteld zijn als wij niks ontvangen, maar dit echt niet toegeven hoor! Het is toch niet gek dat iedereen Valentijnsdag eigenlijk wel wil vieren? We willen ons toch allemaal geliefd en gewaardeerd voelen. Even ongegeneerd cadeautjes, knuffels en lieve woordjes ontvangen. Wat is daar nou niet leuk aan?

Negatieve houding

Misschien komt het door de negatieve en neerbuigende houding die veel mensen hebben over Valentijnsdag. Komt het door de mensen die denken dat zij niks zullen ontvangen en zich dus alvast indekken door te zeggen dat zij Valentijnsdag maar onzin vinden en geldklopperij. Als zoveel mensen er op die manier over praten, durven andere toch niet meer toe te geven dat zij dit wel een hartstikke leuke dag vinden. Dat zij hun geliefde maar al te graag willen overladen met liefde vandaag en deze liefde natuurlijk ook graag zelf willen ontvangen.

Niet zelfverzekerd genoeg?

Of is het gewoon gênant? Zijn we niet zelfverzekerd genoeg om te zeggen dat we best zo’n dagje verdienen. Een dagje waarop alles om jou draait, en de mensen waarvan je houdt. Zou het helpen als iedereen er gewoon een mooie dag van maakt? Iedereen elkaar een klein beetje meer aandacht en liefde geeft. Niet alleen je partner, maar ook je familie en vrienden. Als iedereen wat extra aandacht ontvangt, vindt iedereen deze dag dan niet opeens superleuk? Dan hoeft niemand zich gepasseerd te voelen en gaan we deze dag elk jaar opnieuw met een flinke dosis zelfvertrouwen tegemoet. Zelfverzekerd vieren wij als Verzekeruzelf.nl vandaag de dag van de liefde! Jij ook?

Laat het me hieronder weten, of ga naar onze Facebook.

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close