Verzekeruzelf.nl: 15 jaar zelfverzekerd

15 jaar geleden was het grote moment daar: Verzekeruzelf.nl ging live. Het voltallige personeel, toen nog bestaande uit 2 mannen en een vrouw, wachtte vol spanning af. Online verzekeren was nog vrij nieuw en het was maar de vraag of men dit zag zitten. De eerste dag gebeurde er . . . helemaal niks. De grote reclamestunt ging een dagje later van start dan gepland. Gelukkig mochten we vanaf dag 2 de eerste zelfverzekerde klanten verwelkomen. Nu, 15 jaar later, zijn we dankbaar voor het vertrouwen dat een groeiende groep klanten ons elke dag geeft. Hierdoor kunnen we nog dagelijks werken aan de missie die vanaf dag 1 de drijfveer is geweest.

De gewaagde missie in een onzekere tijd

In 2002, het jaar waarin Verzekeruzelf.nl van start ging, was de toekomst van het internet onzeker. Veel internetbedrijven gingen failliet en online werd nog met een koppelteken geschreven (on-line). Veel mensen waren ervan overtuigd dat het hoogtepunt alweer voorbij was. Henk Wiggers en Frank Cooler, de oprichters van Verzekeruzelf.nl, dachten hier anders over. In één middag zetten de twee de uitgangspunten voor wat Verzekeruzelf.nl moest worden op papier: klant aan de knoppen, eerlijkheid en transparantie. Waarden waar het in de verzekeringswereld nog wel eens aan ontbrak. Gewapend met de missie “mensen zelfverzekerd maken” gingen ze online de strijd aan met de gevestigde orde. En met succes.

Onderscheidend

In 2002 kwam Verzekeruzelf.nl op de 6e plaats de top 10 van internetbedrijven binnen. Sindsdien zijn we hard gegroeid. Vanaf dag 1 wisten we ons te onderscheiden door: gemak, contract per dag te beëindigen, directe schadebehandeling en privacy garantie. Waarden waar we nog altijd voor staan en ons ook de komende jaren op blijven ontwikkelen.

Wist je dit over 15 jaar Verzekeruzelf.nl?

In de afgelopen 15 jaar is Verzekeruzelf.nl als bedrijf gegroeid, maar er gebeurde meer. Wist je bijvoorbeeld dat we al jarenlang het goede doel NO KIDDING steunen en er meerdere keren kinderen over de vloer kwamen voor een bliksemstage? Voor onze snelle schadeafhandeling wonnen we twee keer de 112schade.nl award. Met de mogelijkheid om contracten per dag te beëindigen stelden we een voorbeeld. Mede hierdoor zijn in Nederland de langlopende contracttermijnen, zoals 3, 5 of 10 jaar, verdwenen. Daarnaast stonden we al vier keer aan de start van de Dam tot Damloop en ook dit jaar zijn we weer van de partij. We hebben mooie successen geboekt en zijn klaar voor de toekomst. Op naar de volgende 15 jaar!

Tags

Gerelateerde berichten

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close