Heb je Verzekeruzelf.nl op RTL7 gezien?

Afgelopen week was tv-presentator Bert Kuizenga van het programma De Succesfactor bij ons op bezoek. Waarom? Omdat wij volgens dit RTL7 programma de meest innovatieve verzekeraar van Nederland zijn. Wij maken daarom kans op de Nationale Succes Award van 2014. Directeur Frank Cooler en Marketing Manager Arjuna Bosch vertelden afgelopen zondag in het tv-programma over ons mooie bedrijf.

Tags

Gerelateerde berichten

7 Comments

  1. gefeliciteerd!met jullie award,grote klasse ga zo door!ik ben super tevreden over jullie!chapeau!ga zo door ik beveel jullie zeker aan.

  2. ik begrijp er niets van verzekeruzelf neemt al drie maanden geen contact met me op ondanks vaak mailen (bellen kan niet) over een schade die is aangemeld en waar ze binnen 24 uur op zouden reageren . Ik wordt er moe van. Erger nog is dat mijn tegenpartij ziedend is. Zij verdienen geen prijs. Zij moeten schades afhandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close