Voordelig in een Porsche rijden met Share a Porsche

Heb je altijd al een ritje in de mooie Porsche Boxter willen maken? Of droom jij ervan met de 911 Turbo de Nederlandse wegen te verkennen? Porsche maakt het mogelijk met de slimme leaseconstructie ‘Share a Porsche’. Hiermee kun jij samen met drie vrienden een Porsche leasen en bespaar je flink in de kosten.

Bespaar tijd en geld: lease een auto

Het rijden in en laten repareren van een dure Porsche kost veel geld. Daarnaast ben je soms meer tijd kwijt met het onderhoud, dan dat je daadwerkelijk op de weg te vinden bent. Het leasen van een auto is daarom een slimme keuze. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. En als je dan toch een auto leaset: waarom kies je dan niet meteen voor de Boxter of die Porsche 911 Turbo, waarin je altijd al hebt willen rijden?

Lease jouw droomauto met drie vrienden

Met de leaseconstructie van Porsche kun je samen met drie vrienden een Porsche leasen. Zo deel je de kosten én kun je het risico op onverwachte uitgaven ook meteen wegstrepen. Het zijn trouwens niet zomaar auto’s die je kunt leasen. Op de website staat het aanbod. De nieuwste komt uit 2016 en heeft slechts 3500 kilometer op de teller staan. Maar die cabrio, die ziet er ook wel mooi uit..

Met welke drie vrienden zou jij een (supersnelle) Porsche willen leasen? Laat het ons weten!

Bron: rtlnieuws.nl

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close