Voorkom een saaie “zit”-verjaardag met deze vijf tips

Je kent ze vast; van die verjaardagen waar iedereen in een kringetje zit. Jij komt natuurlijk nét naast die rare buurman te zitten waar je totaal geen gespreksstof mee hebt. Niet leuk! Wil je voorkomen dat jouw verjaardag een saaie “zit”-verjaardag wordt? Wij geven vijf tips!

Tip 1. Organiseer een spelletjes avond

Maak van jouw feestje een actieve avond en doe grappige spelletjes zoals Twister of organiseer een leuke “Pubquiz”. Deze kun je overigens ook gemakkelijk zelf maken! Ga voor muziek-, foto- en vragenrondes.

Tip 2. Houd een wijn- of bier proeverij

Ga naar een slijterij in de buurt en vraag advies voor lekkere wijnen. Samen met passende hapjes organiseer je zo makkelijk en snel een heerlijke wijnproeverij. Natuurlijk kan je dit ook met bier doen, mocht je dat lekkerder vinden.

Houd je niet van wijn of bier? Ga voor cocktails! Kies een aantal leuke cocktails uit en zoek de recepten. Shake it, shake it baby!

Tip 3. Cake versieren

Stiekem vindt elke volwassene het nog hartstikke leuk: een eigen cakeje versieren. Daarom leuk om wat pret op je verjaardagsfeestje te brengen. Koop of bak een cake, regel versieringen zoals hagelslag, dropveters en tumtums. Gegarandeerd feest bij de koffie!

Tip 4. Even wachten… Pizza!

Geef je feest en weet je niet wat je voor eten moet regelen? Kies voor een pizzaparty! Pizza’s bestellen of zelf maken, het kan allemaal. Tip! Ga voor kant en klare bodems en koop verschillende soorten beleg. Zo kan iedereen een eigen pizza beleggen. Handig en leuk voor op je feest!

Tip 5. Themafeestje met (of zonder) playbackshow

Altijd leuk, een themafeestje. Kies een thema dat bij je past en vraag of iedereen verkleed komt. Regel muziek in de stijl van je themafeestje. Nog leuker: organiseer een playbackshow.

Heb jij nog leuke tips voor een actief verjaardagsfeestje? Laat het ons weten in een reactie!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close