Wederom geslaagde Dam tot Damloop!

Na een maandenlange voorbereiding van zweten en doorbijten was het zondag 18 september weer zo ver: de Dam tot Damloop. 10 Engelse mijl (16,1 km) van Amsterdam naar Zaandam. Met Verzekeruzelf.nl lopen we alweer voor de 4e keer mee. Hiermee steunen we het goede doel: NO KIDDING. De stichting die zich elke dag inzet om kindermishandeling te voorkomen. Dit keer een extra spannende editie omdat we nog meer klanten uitgenodigd hebben om met ons mee te lopen. Ruim 40 klanten liepen mee.

Lopen tegen kindermishandeling

De dag begon met een samenkomst in hotel Victoria in Amsterdam. Daar was gelegenheid om krachtvoer en drank naar binnen te werken zodat iedereen in topvorm aan de loop kon beginnen. In het bijzonder wil ik aandacht besteden aan de 2 aanwezige ervaringsdeskundigen van NO KIDDING. In een emotionele toespraak hebben zij iedereen laten horen en voelen voor welk hoger doel iedereen loopt. De emotie na het uitspreken van hun woorden was in de zaal voelbaar en werd beantwoord met groot applaus. Niets kan op zo’n moment meer motiveren om je volledig te geven deze dag. Grote waardering voor jullie lef en kwetsbaarheid!

Weer bijna prijs

Elk jaar wordt bepaald welk team het snelst is geëindigd in de categorie goede doelen. Vorig jaar zijn we 2e geworden met een minimaal verschil. Dit jaar hebben we weer de tweede plaats behaald met 2:30 verschil. En dat met een totaal van 460 teams. Een enorme prestatie! Toch gaan we volgend jaar (wederom) voor die eerste prijs :). Snelle lopers mogen zich alvast aanmelden.

Opbrengst voor NO KIDDING

Prijs of niet: in totaal hebben we een bedrag van € 5.153 opgehaald. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar het werk van NO KIDDING en daar zijn wij alle deelnemers dankbaar voor. Aan iedereen die met ons mee gelopen heeft en natuurlijk aan alle sponsoren: super bedankt voor jullie bijdrage en hopelijk tot volgend jaar!

Tags

Arjuna | Verzekeruzelf

Stap voor stap naar resultaat.

Gerelateerde berichten

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close