Welke auto past bij mij? Doe de test!

“Welke auto past bij mij?” is een vraag die veel autokopers aan zichzelf stellen. En terecht, want een auto koop je niet elke dag. Maar hoe kom je erachter welke auto bij jou past? Wij helpen je op weg.

Bepaal je criteria

Tussen al die automerken in de autowereld is het erg lastig om een goede keuze te maken. Om te bepalen welke auto het beste bij jou past is het verstandig om te beginnen met een aantal criteria. Voldoet de auto hier niet aan? Dan schrap je hem van je lijstje.

Stel jezelf de volgende vijf vragen:

  1. Wat is je budget?
  2. Wil je een nieuwe auto of een gebruikte (occasion)?
  3. Heb je voorkeur voor een bepaald merk?
  4. Wil je een handgeschakelde auto of een automaat?
  5. Waarvoor ga je de auto voornamelijk gebruiken?

Met het antwoord op de laatste vraag kom je erachter welke uitvoering van de auto bij jou past. Een station of een sedan zijn hiervan voorbeelden. Heb je een gezin met drie kinderen en een hond? Dan is een kleine Fiat 500 niet handig en kun je het beste voor een station gaan.

Heb je alle vragen beantwoord? Mooi. Dan heb je nu bijna een antwoord op de vraag “Welke auto past bij mij?”. Bijna, want je nieuwe auto moet natuurlijk wel bij je persoonlijkheid passen!

Kijk naar je persoonlijkheid

Een auto is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Ben jij een praktisch persoon die gemak boven uiterlijk verkiest? Dan past een stijlvolle maar minder praktische Alfa Romeo niet goed bij je. Waarschijnlijk voel jij je meer op je gemak in een degelijke Volkswagen.

Om te ontdekken welke drie auto’s bij jouw persoonlijkheid en budget passen hebben wij een handige test gemaakt. Zo weet jij in no-time welke auto bij jou past!

>> Naar de test!

Tags

Gerelateerde berichten

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close