Welke motor past bij mij? Doe de test!

Heb jij er altijd al van gedroomd: je eigen motor? Heerlijk toeren door de polder, op avontuur in de bergen of juist lekker scheuren over een circuit? Je bent eindelijk klaar om de stap te zetten en al volop met je motorrijlessen bezig of je wilt juist deze oude hobby na jaren weer eens oppakken. De hoogste tijd om je te gaan oriënteren op welke motor je wilt gaan kopen. Misschien ben je er al helemaal uit en staat je nieuwe trots al op je te wachten bij de dealer. We kunnen ons ook voorstellen dat je nog niet zo ver bent en je afvraagt: ‘welke motor past bij mij?’. Dan ben je hier op de juiste plek.

Verschillende type motoren

Een motor uitkiezen doe je natuurlijk niet zomaar. Bedenk voordat je op zoek gaat wat je met je motor wilt gaan doen en uitstralen. Ga je vooral voor lange toertochten waarbij comfort belangrijk is? Of vind je het juist leuk om te scheuren over een circuit en is een aerodynamische houding voor jou van belang? Er zijn ontzettend veel typen motoren waar je uit kan kiezen, waardoor het niet anders kan dan dat je jouw droomexemplaar tegenkomt.

Kiezen van een motor: hou hier rekening mee

Wanneer je op zoek gaat naar de motor van je dromen is het handig om met een paar dingen rekening te houden. Ga je het liefste voor een nieuwe motor of een tweedehands bijvoorbeeld? Bepaal je budget en ga van daaruit verder. Hou ook rekening met het motorrijbewijs dat je hebt behaald. Misschien moet je je richten op de lichtere motoren. Bedenk tot slot of je het liefste gaat voor snelheid, comfort of juist een stoere uitstraling.

Welke motor past bij mij? Vind het uit met de test

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen waar je moet beginnen in je zoektocht naar de geschikte motor. Daarom hebben we een leuke test gemaakt. Zo weet je binnen een paar minuten welk type motor perfect bij jouw persoonlijkheid past.

Naar de test »

Heb je na het maken van onze test de perfecte motor gevonden? Vergeet dan niet een goede motorverzekering af te sluiten. Dan kun je zorgeloos genieten van je nieuwe motor!

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close