Jasper wint de gratis stedentrip!

In de maand augustus kon je bij Verzekeruzelf.nl een stedentrip winnen. Compleet gratis! Hoe je meedeed? Dat was simpel. Iedereen die voor 1 september 2015 een reisverzekering bij ons afsloot, deed automatisch mee aan deze actie. We kregen al van meerdere kanten de vraag of de winnaar al bekend was. En jawel…. Jasper uit Nijmegen is de gelukkige winnaar.

Houdt wel van een reisje

Dat Jasper wel van reizen houdt, werd al snel duidelijk. Dinsdagmiddag belden we hem om het goede nieuws te vertellen. Maar dat kwam eigenlijk niet uit. Hij zat namelijk in Griekenland. We maakten snel een afspraak om deze week nog de cheque te overhandigen, hij staat namelijk op het punt om wéér op reis te gaan. Lekker een paar dagen naar Wales voordat het werken en studeren weer begint. Gelukkig maakte hij samen met zijn vriendin wel even tijd voor ons. Want tegen een gratis stedentrip zeggen ze natuurlijk geen nee.

Totale verrassing

Jasper had geen idee dat hij meedeed aan onze actie. Hij is onlangs afgestudeerd en werd er door zijn ouders op gewezen dat hij zijn eigen verzekeringen moest regelen. Verzekeruzelf.nl was wel een goede keus volgens zijn vader. Maar Jasper sluit niet zomaar een verzekering af. Eerst even de Algemene Voorwaarden en Productvoorwaarden lezen. En prijzen werden natuurlijk vergeleken voordat hij de verzekering bij ons afsloot. De eventuele gratis stedentrip speelde dus geen enkele rol bij zijn besluit. Maar het is wel een leuke bijkomstigheid. Ook zijn vriendin Marieke glundert, want zij mag gezellig met hem mee!

De bestemming

Naar welke stad ze gaan? Dat is nog een verrassing. Zelfs wij weten niet waar ze naartoe gaan. Dit horen ze pas op het vliegveld. Natuurlijk hebben ze wel een voorkeur. Jasper hoopt dat hij naar een stad gaat waar hij nog niet geweest is, en liefst niet zo standaard. Istanboel lijkt hem wel wat. Of Lissabon. Marieke knikt instemmend. Zij vindt het sowieso superleuk, elke stad is goed! Wat wel even wennen is, is dat ze zich nu niet kunnen voorbereiden. Normaal gesproken leest Marieke zich goed in voordat ze op reis gaan, zodat ze precies weet wat ze wilt gaan doen. Jasper zorgt ervoor dat de spullen op tijd worden ingepakt. Alles wordt van tevoren zorgvuldig uitgezocht en voorbereid. Dat moeten ze nu loslaten. Al vinden ze dat ook wel eens spannend.

Zelfverzekerd op reis?

Ook zonder de goede voorbereiding, gaan Jasper en Marieke hartstikke zelfverzekerd op reis. “Op het vliegveld kopen we gewoon een reisgids hoor” grapt Jasper nog even. Met de wetenschap dat alles prima voor hen is geregeld, gaan ze dit reisje met veel plezier tegemoet. En mocht er toch iets tegenzitten? Dan kunnen ze altijd nog van de reisverzekering op aan. Wij wensen ze natuurlijk ontzettend veel plezier en geluk!

Tags

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close