Zelfverzekerde beeldspraak

Fred is een hele gewone man. Hij heeft een vrouw, twee kinderen, een hond, een kat en een (roze) auto. Hij werkt, gaat zo nu en dan op vakantie en geniet van de geneugten des levens. Fred heeft  bruine haren, een groen shirt en een blauwe stropdas. Fred heeft ook een vierkant hoofd dat net zo groot is als zijn lichaam. En toch is hij zelfverzekerd.

Fred Vuzzie is de nieuwste creatie van Verzekeruzelf.nl. Een animatie met als doel verzekeren te verduidelijken. Hij is geen Arie Boomsma die een zenuwinzinking krijgt als hij geen espresso drinkt. Hij is ook geen Johan Derksen die zijn aannemer en/of ex-vrouw kan afbetalen met de opbrengst van een reclamespotje.

Verzekeruzelf.nl maakt geen gebruik van een BN’er als vehikel naar succes. Fred Vuzzie staat voor Jan Modaal en helpt hem verzekeren te begrijpen. Want een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Veelgestelde vragen, verzekeringsproducten en diensten; Fred weet alles op een grafische en duidelijke manier te vertalen. Geen reclamespotjes met gillende nudisten, supermarktmeisjes met obesitas of het schorre stemgeluid van Kim Holland. Fred is een zelfverzekerd man die weet waar hij aan toe is en dat ook kan overbrengen. Want wie kan er tegenwoordig nog duidelijk uitleggen wat een Bonus Malus ladder is? Waar een student aan moet denken bij zijn of haar polisvoorwaarden? Of hoe het zit met de verzekering van een oldtimer?

Bekend Nederland in een reclamespotje. Ze prijzen potjes margarine aan, leuren met wasmiddel of zijn dol op een supermarkt. Ook zij hebben een partner, kinderen, een hond, een kat en een (waarschijnlijk niet roze) auto. De schoorsteen moet roken, het brood moet op de plank. En de geloofwaardigheid wordt daarmee op het spel gezet. Maar is een verhoogde naamsbekendheid meer waard dan vertrouwen?

Verzekeruzelf.nl wil mensen zelfverzekerd maken. Fred helpt ons daarbij. Gratis en voor niets.

Fred hoeft geen BN’er te worden. Hij hoeft geen meisjes te versieren bij een fastfoodketen, wordt niet gek van zijn anti-roosshampoo, krijgt geen bonus voor vervolgspotjes. Groot hoofd of niet, hij is al verzekerd van geloofwaardigheid en duidelijkheid. Bekend Nederland sells, maar Fred maakt zelfverzekerd.

Tags

Frank | Verzekeruzelf

Zet de koers uit.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close